Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε συνεργασία με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (Πόρτα Πόρτα) ή με τη Speedex, στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα Courier της επιλογής σας, στην περιοχή σας. Σε περίπτωση που δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε ο υπάλληλος της Courier, θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να ορίσετε νέα ημέρα κ ώρα παράδοσης. Δυσπρόσιτοι προορισμοί ίσως απαιτούν επιπλέον χρόνο παράδοσης, γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.

ΕΛΛΑΔΑ :

Οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ για ποσά άνω των 29.9€, για ποσά εώς 29.9 η χρέωση των μεταφορικών είναι 3€. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του κάθε προϊόντος, ο χρόνος παράδοσης του, αναφέρεται στη σελίδα παρουσίασής του με πράσινα γράμματα.

ΚΥΠΡΟΣ :

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών DHL, ARAMEX και EMS. Η επιβάρυνση ανά αποστολή έως το ποσό των 100€ είναι 10€. Από 100€ και πάνω είναι ΔΩΡΕΑΝ. O συνήθης χρόνος παράδοσης για την Κύπρο είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Παρόλη την προσπάθεια μας, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή ή την παράδοση της παραγγελίας σας, λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. δυσπρόσιτες περιοχές,  κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κτλ.). Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό, για να σας ενημερώσουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Παραγγελίες που καταχωρούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες μετά τις 14:00 θα ισχύουν από την επόμενη εργάσιμη, π.χ. στην περίπτωση που καταχωρηθεί παραγγελία Δευτέρα 14:30 θα θεωρηθεί πως καταχωρήθηκε την επόμενη εργάσιμη. Επιπλέον οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 8.00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης καθώς και την εταιρεία ταχυμεταφορών). Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας, από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος αλλαγής καθώς και το χρόνο παράδοσης.