Μπορώ να κάνω τηλεφωνικά την παραγγελία μου?

Φυσικά μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας καλώντας μας στο 2310670777.

Σε πόσες ημέρες θα έρθει η παραγγελία μου?

Για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, η παραγγελία σας έρχεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και σε 3-5 εργάσιμες ημέρες για την Κύπρο. Για τα προϊόντα που είναι “Κατόπιν Παραγγελίας Παράδοση 4-10 ημέρες” και αναλόγως της διαθεσιμότητας η παραγγελία σας χρειάζεται εώς 10 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση της. Για τα προϊόντα που είναι “Κατόπιν Παραγγελίας Παράδοση εως 30 ημέρες” και αναλόγως της διαθεσιμότητας η παραγγελία σας χρειάζεται εώς και 30 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση της, πιθανόν όμως να χρειαστούν λιγότερες ημέρες.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής για την παραγγελία μου?

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για τις παραγγελίες άνω των 29€ εντός Ελλαδας. Για παραγγελίες εώς 29€ εντός Ελλαδας τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για τις παραγγελίες άνω των 69€ για την Κύπρο. Για παραγγελίες εώς 69€ για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 15€.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για τις παραγγελίες άνω των 100€ για την Κύπρο. Για παραγγελίες εώς 99,99€ για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 10€.

Με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών έρχεται η παραγγελία μου?

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ και SPEEDEX. Αν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για την εταιρεία ταχυμεταφορών παρακαλούμε ενημερώστε μας στο σχόλια της παραγγελίας σας.

Ποιοί είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής?

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα και μέσω Paypal. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Εάν το προϊόν που παρέλαβα δεν μου αρέσει μπορώ να το αλλάξω?

Φυσίκα μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε ένα προϊόν που δεν σας αρεσει. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδω.

Μπορώ να παραγγείλω εάν δεν έχω λογαριασμό χρήστη στην σελίδα σας?

Ναι φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε ως επισκέπτης χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη.

Τα προϊόντα σας είναι όλα γνήσια?

Όλα μας τα προϊόντα είναι γνήσια και συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας του εκάστοτε brand.

Τα προϊόντα σας έχουν εγγύηση?

Όλα μας τα προϊόντα έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια γραπτή εγγύηση όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα προσωπικά μου στοιχεία είναι ασφαλή?

Τόσο τα προσωπικά σας στοιχεία όσο και οι online συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλή καθώς η σελίδα μας είναι συμμορφωμένη με τον κανονισμό GDPR και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL.