[ultimate_spacer height=”85″][ultimate_spacer height=”85″]

WatchOutlet

Ποιοι Είμαστε

Το WATCHOUTLET.gr είναι ένα από τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρείας Λαζάρου Γ. Βασίλειος. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος από το 2007.

Στο WATCHOUTLET.gr σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων στις πιο…outlet τιμές της αγοράς. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επώνυμα προϊόντα που συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά γνησιότητας του εκάστοτε brand. Για όλα μας τα προϊόντα υπάρχει γραπτή εγγύηση 2 ετών τουλάχιστον καθώς επίσης και η αυθεντική συσκευασία. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν χρήζει επισκευής μετά το πέρας της εγγύησης του, το τμήμα service της εταιρείας μας θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες του στις πιο προσιτές τιμές. Προμηθευτές μας είναι επίσημες αντιπροσωπείες της Ελλάδας καθώς και ενα παγκόσμιο δίκτυο χονδρικού εμπορίου.

 

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται  από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας.

Kορυφαία brands στις καλύτερες τιμές

Γιατί να μας επιλέξετε

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση και ευκολία στις αγορές σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία, είμαστε στη διάθεση σας! Μπορείτε να μας καλείτε στο 2310670777 ή να μας στέλνετε email στο info@watchoutlet.gr