Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το Watchoutlet, χωρίς κάποια χρέωση και χωρίς να πρέπει να μας γνωστοποιήσετε το λόγο της επιστροφής, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από τη μέρα που το παραλάβατε. Επιβαρύνεστε μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής του προϊόντος, το οποίο είναι 5 €, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “Πόρτα-Πόρτα” της ΕΛΤΑ Courier ή της Speedex.

Για να κάνετε χρήση του δικαιώματος της δωρεάν επιστροφής προϊόντος (εξαιρώντας  το άμεσο κόστος μεταφοράς), παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις επιστροφής. Σε περίπτωση που κάποια από τις προϋποθέσεις δεν ισχύει, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε οικονομικά ή δεν θα γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος.

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας στη γραμμή 2310-670777
  2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πλέον της δοκιμής του.
  3. Οι ετικέτες και τα καρτελάκια του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.
  4. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και δεν έχει γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση, όπως αλλαγή λουριού, αφαίρεση κομματιών μπρασελέ κτλ. Δοκιμάστε το προϊόν χωρίς να αφαιρέσετε τις προστατευτικές μεμβράνες.
  5. Στην συσκευασία επιστροφής έχουν συμπεριληφθεί όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος, όπως το κουτί συσκευασίας, η εγγύηση, το εγχειρίδιο λειτουργίας και βεβαίως η απόδειξη αγοράς. Όλα τα παραπάνω, αποτελούν μέρος του προϊόντος.
  6. Εφόσον το προϊόν έχει συνοδευτεί από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό μαζί με το προϊόν.
  7. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω εταιρείας courier: ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα ή SPEEDEX. Επιστροφές με διαφορετικές εταιρείες ταχυμεταφορών, θα παραλαμβάνονται μόνο εφόσον έχουν εξοφληθεί από τον αποστολέα.
  8. Για τα ρολόγια Smartwatch σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος.
  9. Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Τηρώντας τα παραπάνω μας βοηθάτε να σας εξυπηρετούμε άμεσα και οι διαδικασίες γίνονται πολύ απλές!

H επιστροφή των χρημάτων σας ολοκληρώνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στην εταιρεία μας.

Σας ενημερώνουμε ότι το WATCHOUTLET.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για οποιαδήποτε μορφή επισκευής ή αντικατάστασης προϊόντος, αρμόδια είναι μόνο η επίσημη αντιπροσωπεία. Η εταιρεία μας, προς την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναλαμβάνει την παραλαβή και μεταφορά προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας μέσω της BoxNow.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσω BoxNow και επιθυμείτε να την επιστρέψετε, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε κατά την επικοινωνία της παράδοσης για να την επιστρέψετε δωρεάν.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας με κάποια άλλη μέθοδο ή επιθυμείτε να στείλετε τη συσκευή σας στο σέρβις μας, μπορείτε να βρείτε την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σας και να ολοκληρώστε την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα.